Over Daisy

Ik ben Daisy… vrouw, mama, poepie, enthousiasteling, psycholoog, seksuoloog, passionele verbindster en Liefdes Coach! JOUW Liefdes Coach!

Ik heb jaren gedaan wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten: presteren, zorgen, het er goed uit laten zien, hard werken, volhouden. Maar daar kreeg ik zo een zwaar en leeg gevoel van! En daarmee duwde ik iedereen steeds verder weg. Ook de mensen die me lief waren.

Maar sinds ik weet wat IK WIL is mijn leven zoveel boeiender, lichter, passioneler én zoveel liefdevoller!

Ik merk dat we ondersteuning kunnen krijgen in persoonlijke groei, de opvoeding van onze kinderen, loopbaanbegeleiding, enzovoort. Maar liefdesrelaties moeten maar vanzelf goed gaan als het “de ware” is. Niet dus!!! En dat leren we meestal op een hele harde en pijnlijke manier wanneer relaties in een crisis komen of beëindigd worden.

En dat heb ook ik mogen ervaren. Ik ben jaren op zoek geweest naar “De Liefde”. En ik zocht dat (zoals in de romantische films) in de ander, in boeken en later in mezelf. Een interessante zoektocht, maar vaak ook confronterend en af en toe erg pijnlijk.

Niemand leert ons hoe we ons in relaties kunnen opstellen.

Hoe we van elkaar kunnen blijven genieten. Hoe we moeilijkheden doorkomen zonder elkaar teveel pijn te doen. Hoe we omgaan met veranderingen en groei in onze relatie. Hoe we ons seksleven passioneel maken of houden.
We lezen er wel eens een artikel over in een tijdschriftje of we zoeken wat tips die de googlemachine ons graag geeft, maar vaak kunnen we nergens écht terecht met onze vragen of bedenkingen.

Dus dacht ik: dat gaan we creëren! Ik ga op zoek naar alles wat nuttig kan zijn om te weten en kunnen in de liefde. Zo maak ik mijn eigen nestje en mijn eigen wereld een stukje mooier en aangenamer, maar zo heb ik ook wat in handen om in de wereld te zetten!

Want ik wil héél graag meer liefde in de wereld zetten! Dus deel ik het ook graag met jou! Zo kan jij jouw eigen wereld wat mooier maken en het op jouw beurt doorgeven aan ieder die je lief is!

Mijn missie

Ik maakte er mijn missie van om meer Liefde & Verbondenheid in de wereld te zetten!

Dat wil zeggen dat:

  • Ik op zoek ben naar alles wat nuttig kan zijn om te weten en te kunnen in de liefde
  • Ik niks liever doe dan samen praten over liefde, intimiteit, relaties, seks, passie,…
  • Ik al dit nuttigs heel graag deel met ieder die hier interesse in heeft
  • Ik er toch zo gelukkig van word als ik 2 mensen zie die elkaar oprecht graag zien en dit ook alweer heel duidelijk kunnen delen en voelen!

Mijn doel

Ik heb eind 2017 op Facebook mijn doel gedeeld om maar liefst 10.000 mensen te helpen om meer liefde en verbondenheid te ervaren tegen 2025!

Om dit te kunnen doen wil ik samenwerken met andere liefdevolle mensen, wil ik mensen bewust maken en inspireren, wil ik dat liefde een thema is waar we (ook zonder drama) met elkaar over kunnen spreken en elkaar aanmoedigen om nóg liefdevoller te zijn!

Ik wil jou met veel liefde coachen in jouw zoektocht naar nóg meer liefde, nóg meer passie, nóg meer verbinding!

Pin It on Pinterest